Uitzonderlijke, ruime en zonnige rijwoning met zicht op zee en bergen.

€ 330.000

Property detail

Property overview

Price
€ 330.000
ID
av1616tdm-rosa
Area
322 m2
Baths
4
Beds
3
Garages
3

Uitzonderlijk mooie, zonnige rijwoning, zeer ruim in al zijn aspecten. Verdeeld over drie verdiepingen. Altijd zon. Rustige ligging.

U komt binnen langs de voortuin versierd met mooie planten en – enkele trapjes hoger – een ruim terras om te genieten van uw ontbijt in de zon.

Binnenin.

Een mooie hall leidt naar de ruime woonkamer met open haard en grote ramen die rechtstreeks toegang hebben tot het terras. Op het gelijkvloers bevindt zich eveneens een toilet en een aparte keuken,  volledig gemeubileerd en uitgerust met alle toestellen.  De keuken heeft toegang tot een enorm terras van 60 m². Hier bevindt zich eveneens een kleine was- en extra opslagruimte. Dit terras heeft een prachtig uitzicht op de omliggende Bergen.

De bovenverdieping heeft drie slaapkamers en 2 badkamers. De enorme hoofdslaapkamer heeft een prachtige badkamer ensuite met ligbad. 2 zeer ruime ingebouwde kasten zorgen voor uitgebreide opbergmogelijkheden. Bij deze slaapkamer hoort ook een terras met zeezicht. Hier is het ‘s avonds heerlijk te vertoeven en te genieten van de rust.  De 2de badkamer, toegankelijk via de gang, is voorzien van een douche. De 2 andere slaapkamers zijn eveneens ruim en beschikken ook over ingebouwde kleerkasten.

Beneden bevindt zich een grote recreatieruimte van 65 m2, een toilet en een garage met plaats voor 3 auto’s.

Er is eveneens een gemeenschappelijk zwembad, een tennisterrein en een paddle tennis.

Dit is een woning van uitstekende kwaliteit, ruim, prachtig uitzicht op zee en bergen, gelegen in een rustige wijk op nauwelijks een km van het centrum en het strand van Torre del Mar.

Recente woningen

Terug