Nieuwbouw appartementen met ruime, zonnige terrassen en mooi uitzicht

Torre del Mar / Costa del Sol - Malaga

vanaf € 180.500

Property detail

Property overview

Price
vanaf € 180.500
ID
av1804tdm-almi
Type
Appartement
Contract
te koop nieuwbouw
Location
Torre del Mar / Costa del Sol - Malaga
Area
99 m2
Baths
2
Beds
2
Garages
1

Nieuwbouw appartementen met ruime, zonnige terrassen en mooi uitzicht

De promotie

Deze nieuwbouw residentie is aantrekkelijk met een stijl die zich aanpast aan een natuurlijke omgeving. Het bestaat uit 104 appartementen met een elegant en avant-garde design. De promotie heeft ook 136 parkeerplaatsen en 104 bergruimtes die zich alle bevinden in één enkele ondergronds garage.

Deze prachtige nieuwbouw promotie in Torre del Mar bestaat uit 6 moderne gebouwen van lage hoogte (gelijkvloers, 1e verdieping en dakverdieping). Er zijn appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers. Het ontwerp van de woningen is gericht op een praktische en moderne distributie, gebaseerd op criteria van duurzaamheid, bruikbaarheid en comfort.

De appartementen

De appartementen zijn georiënteerd op het zuiden / zuidoosten en bieden een prachtig natuurlijk licht dankzij de grote ramen. Allen beschikken over een terras met een mooi uitzicht.

Ze zijn uitgerust met grote woonkamers met grote ramen en veel lichtinval die toegang geven tot grote terrassen met een glazen ballustrade waardoor het uitzicht niet wordt onderbroken. De keukens zijn volledig ingericht met kasten en toestellen. De slaapkamers hebben ingebouwde kasten.

Gemeenschappelijke ruimtes

De gemeenschappelijke zone wordt gevormd door een prachtige tuin met een grote diversiteit aan planten. Uiteraard ontbreken ook de zwembaden voor volwassenen en kinderen niet, omgeven door een ligweide waar u kunt genieten van de zon en de rust. Dit moderne complex heeft uiteraard een toegangscontrole om veiligheid en comfort te garanderen.

Omgeving

Deze ongeëvenaarde locatie aan de Costa del Sol biedt u meer dan 300 zonnige dagen per jaar. Het prachtige en iconische stadje Torre del Mar wordt gekenmerkt door de kwaliteit van het milieu en zijn prachtige stranden, zijn promenade en de ruime toeristische, commerciële, gastronomische en recreatieve mogelijkheden.

In de omgeving bevinden zich twee eersteklas golfbanen (Baviera Golf en Añoreta Golf) evenals het regionaal ziekenhuis van Axarquía, het gezondheidscentrum van Torre del Mar en het enorme winkelcentrum El Ingenio.

Gelegen op 33 kilometer ten oosten van de provinciehoofdstad, gemakkelijke toegang tot de wegen A-356 A-7 en N-340a. 35 minuten van de internationale luchthaven van Malaga.

Prijzen

Tweeslaapkamer appartementen vanaf € 180.500, 3 slaapkamers vanaf € 193.500 en 4 slaapkamers vanaf € 268.500. Garageplaats en berging inbegrepen in de prijs.

Gedetailleerde beschrijving beschikbaar in het Spaans, op eenvoudige vraag ook in het Nederlands.

  • Air conditioning
  • Keuken compleet
  • Lift
  • Parking
  • Terras
  • Verwarming
  • Zonder meubels
  • Zwembad

Recente woningen

Terug