Mooi, instapklaar landhuis, spaanse cortijo, in een schitterende omgeving en prachtige natuur.

Almería landinwaarts / Almeria

€ 144.000

Property detail

Property overview

Price
€ 144.000
ID
av1714ger-cort
Type
Landhuis of cortijo
Contract
te koop 2de hands
Location
Almería landinwaarts / Almeria
Area
100 m2
Baths
2
Beds
2

Mooi, goed onderhouden landhuis in een natuurlijke omgeving.

Dit landhuis, een spaanse cortijo, is iets voor de ware natuurliefhebber ! Het huis bevindt zich op een perceel van 8.800 m². Naast de natuurlijke vegetatie en bloemen, zijn er talrijke fruitbomen (olijven, sinaasappels, amandelen,  citroenen, kweeperen, perziken en granaatappels). De olijfbomen geven jaarlijks ongeveer 300 l olijfolie. Ook talrijke kruiden kunt u hier terugvinden zoals laurier, rozemarijn, tijm,…enz.

Eens de poort gepasseerd, rijdt u langs de oprit tot op de parkeerplaats, waar er plaats is voor verschillende auto’s. Via een korte toegangsweg komt u aan de woning waar een eerste terras u reeds uitnodigt om te genieten van de prachtige natuur rondom en het panoramische zicht op de omliggende bergketens.

Het landhuis zelf bevindt zich in uitstekende staat en is instapklaar, het wordt immers bewoond door de huidige eigenaars. De woning beschikt over een ruime living met schoorsteen voor houtkachel, een 2de eetkamer, keuken, 2 slaapkamers, een toilet en een badkamer met zowel douche als bad. Verder is er nog een patio van 30 m² met een zomerkeuken. Enkele bergplaatsen. Rond het huis zijn er verschillende terrasjes, hier hebt u altijd zon !

Enkele extra kenmerken zijn: recent gerenoveerde electriciteit, electrische warmwaterboiler en een boiler op zonne-energie, airconditioning,  extra dakisolatie, eigen waterput  met licentie, automatisch irrigatiesysteem en een buitendouche.

Rond de woning zijn er verschillende andere woningen. Het dorp bevindt zich op een 2-tal km. De autostrade A92 is op nauwelijks 3 km. Almería bevindt zich op 30 km, Granada op 120 km.

Voor de echte natuurliefhebber is dit mooie landhuis een werkelijke aanrader ! Goede prijs !

  • Air conditioning
  • Half gemeubeld
  • Keuken compleet
  • Parking
  • Terras
  • Verwarming

Recente woningen

Terug