Design villa in een golf resort, dichtbij de luchthavens van Alicante en Murcia.

Uitzicht golf en golfresorts / Golfresorts Alicante / Alicante

vanaf € 181.900

Property detail

Property overview

Price
vanaf € 181.900
ID
av1801ali-rovilla
Type
Villa
Contract
te koop nieuwbouw
Location
Uitzicht golf en golfresorts / Golfresorts Alicante / Alicante
Area
90 m2
Baths
2
Beds
2
Garages
1

Design villa in een golf resort, dichtbij de luchthavens van Alicante en Murcia.

Lo Romero Golf bevindt zich in een uitzonderlijke geografische situatie, met een gemiddelde jaartemperatuur van 18 graden. De resort bevindt zich in de nabijheid van de stranden van de Costa Blanca, naast de Mar Menor (Costa Calida) en op enkele kilometers van de steden Murcia en Alicante en hun luchthavens.

Project en types.

Het project bestaat uit 24 villa’s waarvan 3 verschillende types. De eerste 14 villa’s worden opgeleverd in de zomer van 2018. 8 villa’s zijn al verkocht, dus er zijn nog nog 6 villa’s beschikbaar die deze zomer opgeleverd worden.

U hebt de keuze uit 3 soorten villa’s. Alle types hebben dezelfde bouwstructuur: een gelijkvloers en een dakterras.

Villa María heeft een woonkamer – met open keuken – van 30 m², 2 grote slaapkamers, beide van 14 m² en met ingebouwde kleerkasten. 2 complete badkamers met douche. Het dakterras heeft een nuttige oppervlakte van 72 m². Prijs vanaf 181.900 €.

Villa Gloria bestaat uit een woonkamer, eveneens met open keuken, met een oppervlakte  van 30 m², 3 slaapkamers van 12 m² en 2 badkamers. Er is ook een kleine berging met toegang vanuit de tuin. Prijs vanaf 226.900 €.

Type Villa Amapola is een hoekwoning. Hier is de living ruim 40 m², inclusief de Amerikaanse keuken met een voorraadkast. De 3 slaapkamers (twee van 14 m² en een van 11 m²) hebben elk een eigen badkamer. Een berging met toegang tot de tuin vervolledigt de indeling van de villa. Prijs vanaf 259.900 €.

 

Enkele karakteristieken.

Wit gelakte binnendeuren. Ingebouwde kleerkasten, volledig afgewerkt binnenin met eveneens een ladekast. Badkamers met kasten, douche en scherm. Centrale airco pre-installatie. Verlichting op basis van ingewerkte LED’s. Compleet gemeubelde keuken met keramische kookplaat, oven en dampkap.

Detailbeschrijving (in het Nederlands) van gebruikte materialen op aanvraag.

Detailbeschrijving beschikbaar in het Spaans en het Engels beschikbaar.

Lo Romero Golf.

Lo Romero Golf, “La Isla del Golf, het Golf Eiland”, is een perfecte plek om intens de passie voor golf te beleven. Het perfecte Golf Eiland voor elke speler. Vanaf enkele holes van deze prachtige 18-holes golfbaan, kunt u zelfs genieten van het zeezicht aan de uitgestrekte blauwe horizon.

Informatie van Lo Romero Golf kunt u vinden op hun website.

Een paar kilometer verderop bevinden zich de stadjes Pilar de la Horadada en – aan de kust – Torre de la Horadada met zijn jachthaven en talrijke restaurants en winkels.

De luchthaven van San Javier ligt op slechts 15 minuten afstand; het vliegveld van Alicante op 45 minuten. Madrid kunt u bereiken in slechts vier uur rijden.

Wat wil je nog meer?

  • Keuken compleet
  • Parking
  • Pre-installatie airco
  • Terras
  • Zonder meubels
  • Zwembad

Recente woningen

Terug